logo foryoubg
+359 897 270003
Добре дошъл в ForYou-BG    Език на сайта:

 

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра за рекламации трябва да отбележи, че иска замяна на продукта  с друг. В този случай клиентът трябва да направи нова поръчка в магазина и да отбележи, че става въпрос за замяна. Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на нашите телефони за контакти.

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и да бъде върната.

1. Според ЗЗП клиентът има право да върне поръчаната стока в срок от 7(седем) работни дни от датата на получаване на продукта, при условие, че цялостта на и търговския вид на стоката не са нарушени. При този случай транспортните разходи са за сметка на клиента.

2. Рекламации относно закупени от Foryoubg.com стоки се приемат ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

3. В случай, че липсват продукти от пратката и магазинът не може да удовлетвори поръчката, тоест няма складови наличности от дадения продукт, магазинът може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако потребителят откаже замяна на продуктите, магазинът се ангажира с възстановяването на съответната сума. Клиентът избира кака да му бъде възстановена заплатената сума: с кредитен ваучер, избор на друга стока или възстановяване на цялата сума.

  • Dermax
  • Hristina
  • Krista G
  • Bouroff
  • Natural Cosmetic
  • BIOGENIK
  • Spirulina line